сряда, 22 февруари 2012 г.

Езел - 9 епизод

В  9 епизод на филма "Езел",  Мерт  се впуска в опасно разследване, за престъплението и съдбата в затвора на брат си. Разследване, което може да застраши него и родителите му. В играта отново се намесва бащата на Ейшан и престъпната група е готова на всичко за да опази тайните си. Мерт, придружен от Али и Езел отива в затвора, където някога е лежал брат му и там разбира името на неговия покровител Рамиз.
Досещайки се какво може да се случи с брат му, Езел и Рамиз правят план за да отклонят Мерт от неговите намерения. Човек на Рамиз се обажда на Мерт и му определя среща, казвайки му че само сега може да разбере нещо повече за обира в казиното и връзката на неговия брат с престъплението. Мерт привидно е отвлечен и откаран при Рамиз. Там стария затворник разказва на Мерт за живота на Омер в затвора и тяхното приятелство и му дава писмо предварително написано от Езел. В писмото Омер привидно признава всичко за престъплението и че то е негово дело.
Признанието е единствения начин да спрат Мерт от разследването и така да го защитят. Мерт е дълбоко огорчен и разочарован, но вярва на написаното от брат му и вижда, че няма смисъл да продължава. В края на епизода зрителя отново остава без дъх, защото Ейшан намира дълго пазената тайна на Дженгиз. Една видео касета. Записа на убийството извършено от Али пред погледа на Дженгиз. Ейшан пуска касетата и вижда записа,  но в този момент с ужас забелязва нейния син Джан, които е застанал точно до нея.

Няма коментари:

Публикуване на коментар