понеделник, 30 януари 2012 г.

Кенан Имирзалъоглу главната роля в сериала “Езел”


            Кой изпълнява главната роля в сериала “Езел”: Кавънч Татлату или Кенан Имирзалъоглу? Ако зададете по този начин въпросът вероятно отговорите ще надделеят за Кавънч Татлату. Всички са свикнали да гледат Кавънч Татлату в главните роли... .
            Но това не е така и вероятно почти всички ще останат изненадани: главната роля на хитовия турски сериал “Езел” е поверена на Кенан Имирзалъоглу.
            А кой е Кенан Имирзалъоглу?
            Той е млад, красив и талантлив. Също така е и успешен модел с много титли от конкурси. Роден е в село близо до Анкара на 18 юни 1974 в семейство на фермери. Има брат и сестра. Учи в столицата, но на матурите се представя зле и се прибира на село да учи, за да успее да вземе изпитите. Влизането му във факултета по математика в Техническия университет налага неговото заминаваме за Истанбул. Красотата му не остава незабелязана и приятелите му почват да го съветват да стане модел. След като се качва на подиума не закъснява и наградата която печели – "Най-добър модел на Турция". Когато след това отива на международните финали отново печели първото място, и се превръща в първия турчин, печелил тази награда.
            Това събитие привлича вниманието на режисьори и продуценти върху Кенан Имирзалъоглу. Поканен е да играе в сериала "Лудо сърце". След това участва в “сапунения сериал” "До последен дъх", както и в много филми в киното. Кенан Имирзалъоглу постига истински успех когато е поканен да играе главната роля в сериала “Езел”. 

11 коментара:

  1. Отговори
    1. Безспорно Кенан е красив и много талантлив

      Изтриване
  2. Невероятен е !!! Този актьор владее до съвършенство мимиките, езика на тялото и излъчването на очите.

    ОтговорИзтриване
  3. Този човек наистина може да те побърка...страхотен е...

    ОтговорИзтриване
  4. osven che e hubav mug,dobar artist,pritegava i stahoten char,s koito plenqava vsichki,koito go gledat,evala za tova,ne vseki go moge.....

    ОтговорИзтриване
  5. Много чар, красива осанка и добра игра.

    ОтговорИзтриване
  6. Този мъж е изключителен актьор и е страшно талантлив.Като мъж е мечта за всяка жена...-красив,чаровен,сексапилен,с омайващ поглед.....Страхотен е ...

    ОтговорИзтриване
  7. Strahoten muj !!!Ne che kazvam neshto novo ,no trqbvashe da spodelq :)))

    ОтговорИзтриване
  8. Кенан - огнени очи ,еротично излъчване , величествена осанка , перфектна игра , десятката на турското кино при мъжете , взема ти и съня и ума , мъж отрова !

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотен артист,обичам всичко във него,особено в ролята му на ЕЗЕЛ!!!!

    ОтговорИзтриване