сряда, 25 януари 2012 г.

Езел

"Езел", който е най-скъпият турски сериал върви в най-гледаното време на Нова телевизия. Нова телевизия започна изненадващо излъчване на сериала вчера от 20:00 часа, 25 януари. Тази продукция освен, че е най-скъпата е и отличена с десетки награди. Историята е вълнуваща, изпълнена е с напрежение, лоялност и решителност, романтика. Има милиони фенове сред съседите.

 А за какво се разказва в самия филм Езел? Омер е отдаден на своята любима - Ейшан и на семейството си. Неочаквано за него е предаден от приятелите си от детинство и губи всичко. Бива несправедливо обвинен и попада в затвора за нещо, което никога не е извършвал. Там се запознава с възрастен мъж, който е с репутация в подземния свят и се превръща в негов ученик, последовател. При огромен пожар в затвора Омер успява да избяга, а пресата го обявява за мъртъв. Неговият учител му помага и Омер се преобразява благодарение на пластична операция. Така, по този начин започва нов живот като напълно нов човек, с нова смоличност и име: Езел.
Героите които изпълняват главните роли са познати: Къванч Татлъту, Кенан Имирзалъоглу, Джансу Дере, Игит Йозшенер, Баръш Фалай, Седеф Авджъ, Ипек Билгин, Беязът Гюлерджан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар