сряда, 8 февруари 2012 г.

Езел - 3 епизод


Ейшан страда от това което е извършила, а и разбира, че е била измамена от баща си, Али и Дженгиз - Омер (Езел) е обвинен в убииство и е осъден на 30 години затвор. Баща и си тръгва и оставя сестра  й Бахар при нея. Сестричката   наистина е болна и трябва да отиде на лечение и Ейшан я придружава. На гарата преди да отпътуват за болницата се появява Дженгиз. Той и признава любовта си и че това е причината да обвини Омер. Ейшан му казва да я остави на мира, но Дженгиз я заплашва, че ако не отвърне на любовта му ще разкрие всичко на полицията. Взема телефона и се свързва с полицията, Ейшан е уплашена и му казва да затвори телефона. Съгласява се да се омъжи за него. Времето минава и Ейшан изпитва угризения, но не предприема нищо за да спаси Омер.
На сестра и Бахар предстои операция, която е опасна, но може да я излекува напълно. Ейшан се моли на Бог, иска  да бъде наказана за греховете си, но да не пострада сестра и. Един ден Ейшан  отива на посещение на Омер в затвора.Опитва се да му обясни нещо, но той я прекъсва и й казва да замълчи." Ако поне за миг си ме обичала не изричай още една лъжа..Защото аз вярвам. Дори и сега да ми кажеш,че ме обичаш пак ще ти повярвам макар да  знам, че не е истина". Омер става и си тръгва.

В затвора Омер е тормозен от един жесток пазач, които си мисли, че Омер е скрил някъде парите от кражбата.Омер отрича да е  извършил престъпление. Това настройва пазача още повече срещу него и продължава да го тормози. Един ден в двора на затвора по заповед на пазача двама затворници се нахвърлят срещу Омер и единия го ранява с нож. В този момент на помощ на Омер идва стария затворник Рамиз. Рамиз е тартора на всички затворници и има авторитет дори и сред пазачите. Рамиз става покровител на Омер и го учи, подготвя го за живота след затвора, когато излезе на свобода. Омер споделя с него всичко за неговата съдба. Един ден в затвора избухва бунт на затворниците,  убити са 17 от тях, а през това време Омер е хванат на тясно от пазача, които искаше да знае къде са парите от обира. Държан от други двама пазачи Омер е нарязан с нож по цялото лице и е обезобразен. В настъпилите безредици по някакъв начин Омер и Рамиз неговия покровител успяват да избягат от затвора. С помощта на Рамиз, Омер е обявен за мъртъв, убит по време на бунта. Изглежда, че Рамиз е много богат и с негова помощ Омер прави пластична операция на лицето и гласните си струни в частна клиника. Приема и ново име - Езел.

2009 година. Бахар сестрата на Ейшан се завръща от лечение в Англия и организира благотворителен бал с маски и по време на бала се запознава с Езел. Докато двамата танцуват на Бахар отново и прилошава и трябва спешно да бъде закарана в болницата в Истанбул. На помощ отново идва Езел, които  поръчва хеликоптер и Бахар е откарана в болницата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар