четвъртък, 9 февруари 2012 г.

Езел - 4 епизод

След като се възстановява и напуска клиниката, Езел се връща в Истамбул. Една вечер докато обикаля около  къщата си той среща по малкия си брат Мерт. Мерт вече е голям и работи като журналист.Той все още много обича по-големия си брат. Докато Омер е в затвора Мерт редовно му пише писма, но Омер не прочита нито едно от тях защото иска да забрави кой е и всичко от миналото си. Езел не разкрива на никого кой е. Живее с мисълта да отмъсти на Ейшан и приятелите си. Една нощ той се промъква до дома на Ейшан и Дженгиз. От тъмнината Езел наблюдава как двамата се любят.След като заспиват Езел влиза в къщата и отива в стаята където двамата са заспали.
Езел дълго ги наблюдава с насочен към тях пистолет. Приближава се до Ейшан и може би в мига преди да дръпне спусъка, Ейшан в съня си произнася неговото име - Омер. Езел си тръгва без да отмъсти и отива при стария си приятел от затвора Рамиз. Разказва му какво е искал да направи.

- Не можех да я убия, аз все още много я обичам, много я обичам - казва Езел
-Грешиш племеннико / така го нарича Рамиз / Не Езел обича Ейшан, Омер я обича, ако искаш да отмъстиш трябва да убиеш Омер. Това, което иска да направи Езел, Омер не може да го направи защото е добър и обича. Аз мога да ти помогна, но няма да използваш оръжието, ти няма да влезеш отново в затвора. Открий слабото място на Ейшан и направи каквото е нужно, но няма да пипаш оръжието...

Езел се съгласява и Рамиз му разкрива своята тайна. Рамиз има много пари и помага на Езел да започне нов живот.

Истанбул 2009 година. След като е закарана в болницата сестрата на Ейшан - Бахар се възстановява и по всичко личи, че вече е влюбена в Езел. След като напускат болницата Дженгиз предлага на Езел да го откара към хотела. Докато пътуват Дженгиз му предлага да го запознае с свои мнго добър приятел. И отиват в квартала където и двамата са израсли. Дженгиз му показва мястото където се е запознал с Ейшан и Езел отново се бори с спомените си. И така пристигат до къщата на приятеля на Дженгиз...Къщата на Езел и неговото семеиство.


-Тук живее семейството на най-добрия ми приятел Омер
-Къде е вашия приятел сега - пита Езел
 -Довери се на лоши хора, заради които попадна в затвора и след това умря там- казва Дженгиз


Дженгиз запознава Езел с неговото собствено семеиство.След като разбира, че Дженгиз се е сприятелил с брат му, желанието за отмащение на Езел се засилва още повече. Бахар, сестрата на Ейшан е влюбена в Езел и не крие любовта си пред него.Езел поръчва на своя телохранител да проучи всичко за болестта на Бахар и скоро разбира, че неиното състояние е много сериозно.Тя може да умре, ако не започне лечение незабавно. Бахар също разбира за състоянието си от докторите, но не желае да прекара живота си в болница и не казва на никого за това. Тя е решена да спечели любовта на Езел и да живее различен живот от този които е водила до сега. Езел сякаш е намерил слабото място на Ейшан, нейната сестра /и засега изглежда е решил да се възползва от това/. Двамата с Бахар се срещат тайно, но те са зорко следени от Али шефа на охраната.


Няма коментари:

Публикуване на коментар