събота, 3 март 2012 г.

Езел 11 епизод

Джан само привидно хвърля видео касетата в една горяща кофа за боклук. Но това е само кутията, касетата вече е в ръцете на бащата на Ейшан. Дженгиз е уплашен, но и донякъде успокоен, защото мисли, че касетата е изгоряла. Но играта едва сега започва, кои ще изиграе най-правилно картите си и кой ще извади скрития коз от ръкава. Междувременно Мерт, брата на Езел прави голяма грешка. Прочел фалшивото писмо на своя брат Омер, Мерт публикува статия във вестника за който работи, че брат му е убиец, без да помисли за страданието, което ще причини на своите родители.
Леля Мелиха призовава Езел да напусне дома й, и да не се връща повече тя иска на негово място да дойде истинския Омер нейния син. Но Езел не може да се върне назад, за него Омер е мъртъв и най-важно е отмъщението. В хода на този епизод се разбира и за тайното посещение в затвора на Али и срещата му с неговия най-добър приятел Омер. Али признава на Омер, че е убил пазача. Али заплашва, че ще отмъсти на родителите и брат му,  ако Омер проговори. Но Омер му казва:
Ти отново ще се върнеш там от където си започнал, ще те преследвам дори и мъртъв и пак ще те намеря.
Али се сеща за тези думи когато прониква в къщата на Рамиз Караезки, опасен и готов да разкрие тайните на стария комарджия. Но там намира само едно писмо: Ти отново ще се върнеш там от където започна.
Дори и мъртъв Омер отново го преследва. Али сякаш попада в игра, в която е винаги с един ход назад. В края на епизода, бащата на Ейшан поставя картите на масата, за Дженгиз е ясно,  че това е изнудване, но отново Али ще трябва да свърши черната работа. Когато влиза в къщата на стареца с пистолет в ръка видеото е пуснато и Али вижда себе си и Дженгиз - Убийството на пазача.

Няма коментари:

Публикуване на коментар